e-Twinning Projemizde Uluslararası Buluşma Gerçekleşti!

3R Mission: Reduce, Reuse, Recycle e-Twinning Projemizde Uluslararası Buluşma Gerçekleşti!

Eryaman’ın en iyi özel okulu olan Çözüm Akademi Okulları Merkez Kampüsü olarak bu yıl her kademede yürüttüğümüz toplamda 18 e-Twinning projesiyle, öğrencilerimizin yabancı dil gelişimine ve dünya vizyonlarına katkı sağlamaktayız. Okulumuzun yer aldığı 3R Mission isimli bu projede İtalya, İspanya, Slovenya, Fransa, Ürdün, Türkiye, Romanya ve Polonya’dan okullar bir araya geldi.

Bu projemizin amacı; öğrencilerimizin günlük hayattaki tercihlerinin çevre üzerindeki etkilerini fark etmelerini sağlamak ve çevre bilincini kazandırmaktır. Öğrencilerimiz logo hazırladı, poster hazırladı, online toplantıda ülkemizi ve okulumuzu tanıtan sunumlar yaptı ve Kahoot yarışmasına katıldı. Yarışmadaki sorular, her ülkenin o an yaptığı sunumlarla ilgiliydi ve öğrencilerimiz keyifle katıldılar.

Emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

 

 

3R Mission: Reduce, Reuse, Recycle – Our International e-Twinning Meeting Has Successfully Taken Place!

As Çözüm Academy Schools Eryaman Main Campus, the leading private school in Eryaman, we are contributing to our students’ foreign language development and global vision through a total of 18 e-Twinning projects carried out at all grade levels this year.

In our project titled 3R Mission, schools from Italy, Spain, Slovenia, France, Jordan, Turkey, Romania, and Poland came together.

The aim of this project is to help students understand how their everyday choices affect the environment and to raise environmental awareness. Our students designed logos and posters, introduced our country and school during the online meeting, and participated in a Kahoot quiz. The quiz questions were based on each country’s presentation, and our students joined with great enthusiasm.

We would like to thank all our students and teachers for their valuable efforts.

 

#EryamanınEnİyiÖzelOkulu